Exposició “MASKS” a Granollers – Enric Servera by PAM DESIS

Exposició “MASKS” a Granollers – Enric Servera by PAM DESIS

EXPOSICIÓ “MASKS” a Granollers

Enric Servera by PAM DESIS

 

No espereu més per veure l’exposició de les MÀSCARES POSTALAIÒTIQUES de l’ENRIC SERVERA, artista plàstic multidisciplinari.

Cada “MASK” et desperta els sentits i et fa pensar amb el projecte desenvolupat per l’artista. Una espectacular composició d’elements transportats per les tempestes marines a la costa, que han passat per un exhaustiu procés de selecció i recollida de residus, per acabar amb el treball de la matèria primera fins a la posterior creació de las màscares.

grancentre_granollers_pamdesis_masks

Toni Xamaní – PAM DESIS | Enric Servera – Artista MASKS | Jordi Sànchez – TASMANIA

El Dimecres 27 d’octubre, a les 20h, es va inaugura l’exposició al Taller TASMANIA del c. Corró, 21 de Granollers.

pamdesis_grancentre_granollers_cartell

Aquestes màscares artístiques i rituals estan inspirades en un suposat art dels antics habitants talaiòtics menorquins. Són una invenció lliure del que podria ser l’art primitiu d’aquests pobladors de l’illa de fa més de 3.000 anys. Els talaiòtics creaven els seus poblats i monuments amb grans pedres que trobaven i tallaven pel camp. L’artista crea aquests personatges amb aire primitiu, amb materials trobats a la costa de Menorca. Estan fets de fustes, plàstics, restes de xarxes, cordes… tot tipus de residus humans actuals. És per això que li afegeix el terme –post. Aquest fet no deixa de ser una manera de contribuir a la neteja de la costa, reutilització de material trobat, creació ready-made i denuncia al problema de la contaminació marítima i del paisatge coster.