UN DIA DE CONTE

UN DIA DE CONTE

UN DIA DE CONTE

Dissabte 20 d’abril, de 17h a 20h, a la Plaça Maluquer i Salvador.

Torna un dia de contes el dissabte 20 d’abril, de les 17:00 a les 20:00, a la Plaça Maluquer i Salvador. Serà una Jornada de Contacontes, una experiència encantadora abans de la diada de Sant Jordi, dissenyada per fomentar la passió per la lectura entre els més petits.

Amb la col·laboració d’Abacus, tindrem el plaer de rebre a la Mireia Olivé, autora de “El regal més bonic del món”, qui ens captivarà amb la seva narració. Aquesta obra ofereix una història universal i tendra centrada en l’amor incondicional pels fills, ideal per a nens a partir de 4 anys. A més, les il·lustracions, realitzades per Anastasia Wessex, aporten una bellesa excepcional a l’obra. Després del contacontes, Abacus ens convidarà a participar en un taller de manualitats per a tots, on podràs crear el teu drac bufant foc amb paper de seda.

A més, en aquest esdeveniment, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració de l’Editorial Alpina, que, al finalitzar, obsequiarà els participants amb un sorteig de llibres, afegint encara més emoció i sorpreses a aquesta jornada màgica de contes i lectures.