Fira d’Art Urbà al centre de Granollers 2024

Fira d’Art Urbà al centre de Granollers 2024

Per tercera vegada a la ciutat arriba la Fira d’Art Urbà al centre de la ciutat organitzada per l’associació de comerciants Gran Centre Granollers.

El pròxim dissabte 4 de maig el centre de la ciutat de Granollers acull a diferents artistes del món urbà on duran a terme diferents obres en directe de 10 a 20:30h.

Després d’una primera proposta que va ser molt ben rebuda pels granollerins i granollerines, arriba al centre de la ciutat de Granollers una nova edició de l’URBA24.

Una proposta innovadora on durant tot el dia podràs gaudir de l’art urbà més actual en diferents formats. Els i les artistes de primer nivell mostraran els seus treballs al ben mig de la ciutat: distribuïts al llarg del carrer Anselm Clavé de 10 a 20:30h.

Podrem gaudir de diferents disciplines artístiques: Graffiti, personalització de roba, gorres i bambes. A més, podrem gaudir d’una petita exposició de taules d’skate personalitzades, competicions de fingerboarding que està a l’alça actualment, tot dinamitzat per música en directe de diferents estils durant tot el dia. Per la tarda, podrem gaudir de batalles de galls dels freestylers més atrevits.

“Hi haurà un espai per a cada artista i per a cada estil.”

La producció d’aquest esdeveniment ha estat possible gràcies a l’agència de comunicació Zinkers de Granollers i també a la col·laboració de l’Associació Stalow Manresa, un grup d’artistes urbans i una de les plataformes més grans de hip hop del moment.

L’objectiu de la Fira Urba és promoure l’art urbà com un espai inclusiu i dinàmic on se celebra la diversitat artística i es fomenta la interacció entre artistes, públic i comunitat.

La Fira Urba busca transformar els espais urbans en galeries d’art a l’aire lliure, oferint una plataforma perquè artistes emergents exhibeixin el seu treball i estableixin connexions amb el públic i la ciutat.

Col·labora:


Programa: Pròximament…