Que T’oferim

QUE T’OFERIM

COMPROMÍS AMB GRANOLLERS

formar part de l’Associació t’identificarà com a persona compromesa amb el comerç de ciutat.

REPRESENTACIÓ DAVANT L’ADMINISTRACIÓ

ser part de l’Associació et permet que aquesta gestioni els teus interessos davant de l’Administració municipal, estatal i comunitària; així com altres organismes públics o privats, per mitjà del diàleg i la col·laboració.

TARGETA DE CRÈDIT
I DE FIDELITZACIÓ

poder utilitzar la targeta de GRAN CENTRE GRANOLLERS al teu establiment atenent les compres dels clients que aposten per les accions solidaries a la ciutat.

CONDICIONS ESPECIALS
DE “CAIXABANK”

disposar d’ofertes especials en productes bancaris per associats, manteniment gratuït del datàfon (amb mínim facturació de 600€/mes) i tenir accés al conveni amb la targeta de GRAN CENTRE GRANOLLERS.

CONDICIONS ESPECIALS
DEL BANC SABADELL

tenir accés a millors condicions en productes bancaris per associats GRAN CENTRE GRANOLLERS com la retrocessió 10% de la quota anual d’associat durant el primer any contractant el producte “Expansió Negocis PRO” per formar part de l’Associació.

PRESÈNCIA
A INTERNET

visibilitat online en les campanyes promocionals que s’esdevinguin a través de l’Associació com les xarxes socials, a més de la representació a la pàgina web de GRAN CENTRE GRANOLLERS.

IMATGE CORPORATIVA DE
L’ASSOCIACIÓ

disposar d’elements distintius mostrant la pertinença del teu negoci com associat/da.

COMUNICACIÓ
PERIÒDICA

rebre la informació sobre les activitats de l’Associació com aquella relacionada amb el comerç i serveis.

CONTRIBUIR A MILLORAR LA CIUTAT DE GRANOLLERS

al participar amb les iniciatives de GRAN CENTRE GRANOLLERS dones valor a la ciutat, la cultura, el comerç ciutadà i la solidaritat.

REGALA APARCAMENT
ALS TEUS CLIENTS

Facilita’ls les compres sense que hagin de pensar amb l’aparcament. Els associats/des disposen d’immillorables descomptes als PARQUINGS BLAUS com a PETROBAGES.

PREUS ESPECIALS
EN PUBLICITAT I ACTIVITATS

% de descomptes per la inserció d’anuncis als mitjans de comunicació: VOTV i SomGranollers, com preus reduïts per la teva participació en activitats de dinamització.

FORMACIÓ
GRATUÏTA

accés a cursos de formació per ampliar els teus coneixements i les competències com per les persones del teu equip.

…entre altres acords i convenis