TRANSFORMAR I SANAR L’ÀNIMA A TRAVÉS DELS REGISTRES AKÁSHICS | Núria Remus

TRANSFORMAR I SANAR L’ÀNIMA A TRAVÉS DELS REGISTRES AKÁSHICS | Núria Remus

TRANSFORMAR I SANAR L’ÀNIMA A TRAVÉS DELS REGISTRES AKÁSHICS

23 / 05 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

Ens trobem en un moment clau en el camí de la consciència: hi ha una cerca insaciable de benestar, i enmig d’un munt de possibilitats i coneixements diversos, emergeix un nou paradigma que col·loca a l’ésser en el centre de la nostra evolució per sobre del Ser o Tenir.

Cadascú de nosaltres ha estat cridat a aquesta vida per experimentar una travessa única e intransferible. En el més profund del nostre ésser hi habita una saviesa ancestral, una veu interna que xiuxiueja el camí cap a la Pau. Aquí és on els Registres Akáshics es revelen com una eina sagrada, regalant-nos la claredat i la capacitat de sanar en permetre endinsar-nos en les múltiples facetes del passat, present i futur, així com en les diferents realitats que coexisteixen en l’Univers.

Per a què repetim cicles? Quin és el nostre propòsit de vida? On trobarem la serenitat interna que tant anhelem? Quins temors estem defugint?
Són algunes de les preguntes que ens mouen a explorar els misteris més profunds de la nostra existència i els Registres Akáshics ens conviden a entrar en aquest viatge d’autodescoberta i transformació interior.

Perquè la vida no deixa de ser un gran misteri!

 

Núria Remus Conchillo, fundadora i directora del Centre de Teràpia Gestalt EspaiPerTu Institut Gestalt. www.espaipertu.com
Terapeuta Transpersonal. Supervisora, Didacta i tutora de la formació Gestalt. Formadora i lectora de Registres Akáshics. Regressions. Constel·lacions familiars.

 

www.espaipertu.com

@nuriaremus     @espaipertuinstitut