GRN16 – PORTA HOME

GRN16 – PORTA HOME

porta

PORTA vesteix l’home des de 1932. Va néixer com a sastreria i a partir del 1967 es va especialitzar en una botiga de confecció masculina. Actualment té 2 botigues multi-marca a Granollers, ambdues a la mateixa plaça Perpinyà, la presència de la seva marca pròpia PORTA els dóna una forta personalitat.

La confecció pròpia de vestits, pantalons i camises els permet oferir els millors teixits i la millor confecció al millor preu del mercat. Aquesta filosofia, d’una aposta forta per la seva marca PORTA, els ha permès ser líders indiscutibles en el món del vestir a la comarca.

Amb l’obertura i recent remodelació de la última botiga, han apostat per una nova línia més informal: pantalons de cotó, texans de les últimes tendències; com camises, samarretes, americanes i vestits per més joves, de fil o cotó. Fet que els ha permès ampliar la seva oferta cap a una moda més casual!

Treballen conjuntament amb dissenyadors catalans, obtenen una moda urbana i extremadament actualitzada. I com sempre, mantenint i buscant un preu just amb una qualitat dissenyada per treure un gran rendiment a la roba.

Consulta les seves col·leccions a la seva pàgina web > www.antoniporta.com

grn16_ajornat
 

PORTA HOME ha estat present al GRN16 per tercera vegada amb una soprenent posada en escena, mostrar-nos un tast d’una de les seves col·leccions d’una manera diferent: