GRAN CENTRE GRANOLLERS AMB EL GASTROTAPES 2019

GRAN CENTRE GRANOLLERS AMB EL GASTROTAPES 2019

 
Una ruta de tapes increïbles iniciativa del Gremi d’hostaleria del Vallès Oriental amb la col.col·laboració de Fàbrica Moritz Barcelona (FMB) CASA TIÓ Comerco Bodega Enate Granollers Mercat Ajuntament de Granollers Ingrup Estudio · Diseño de Espacios, Reforma, y Rotulación i Gran Centre Granollers.
 
Participen : El 19 El Celler de Jabugo Fonda Europa El Trull Cervesa Sobre Tot Botiga Degustacio MON Iberic Classic Cafe SANT ROC CAFE Yögos Frozen Yogurt El Mos La Porxada El Mirallet Orxateria Gelateria LES OLLES Layon Boca a Boca Ess-Bar Caldarium La Fusta Il Cenacolo Denominacio D’origen Da Nicco Ristorante Pizzeria Restaurant Les Arcades Ostrya Os Galegos .
 
Guanya un Master tast a la Fàbrica Moritz: : Pujant fotos divertides a Instagram durant la ruta amb els hastags #gastrotapes2019 i #moritz7 .
 
Aconsegueix el desplegable als comerços i empreses de serveis de Gran Centre Granollers. Omple el passaport de segells de bones i delicioses experiències, vota i participa en un dels tres grans premis :
 
1er Premi : Sopar per a dues persones a la Fàbrica Moritz Barcelona (FMB)
2on Premi : Xec regal de 50€ per gaudir als comerços de #grancentregranollers, visita tots els comerços a www.grancentre.com
3er Premi : Un curs de cuina espectacular al mateix Gremi D’hostaleria del Vallès Oriental…