Exitosa exposició de motos amb GRAN CENTRE a GRANOLLERS !!!

Exitosa exposició de motos amb GRAN CENTRE a GRANOLLERS !!!

EXPOSICIÓ DE MOTOS A GRANOLLERS

 

El passat Dissabte, 03 de juny de 2017, GRAN CENTRE GRANOLLERS es va sumar al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2017 organitzant una mostra de motos vintage a peu de carrer amb la col·laboració de PIGRA a Granollers


Varem ser 3 els espais: una zona infantil pels nens/es, la carpa corporativa i els espais dels expositors amb 19 motos.

L’equip de PIGRA ens va acompanyar amb la presentació de “Proyecto Motocicleta PIGRA”: Una empresa amb + de 20 anys d’experiència en el sector de la motocicleta, actualment es dedica a la restauració de motos i cotxes clàssics; entre d’altres.

Varem gaudir també de l’exposició de la col·lecció de FREDDY SANJUAN: Un apassionat de les motocicletes. Pilot, mecànic i col·leccionista!

Com de l’exposició de motos cedides per TAPISSERIA GRANOLLERS: Empresa dedicada al entapissat, especialistes en automoció i vehicle clàssic. Els treballs de SECCIO R: Empresa dedicada a la reparació i restauració de moto clàssica de trial. L’exposició de FURUGUS  RACING CLASSIC by J Concept Bike: Empresa dedicada a la restauració, modificació i preparació per circuit de motos clàssiques, que actualment s’ha fusionat amb l’empresa J.Concept Bike per ampliar la seva oferta de preparacions a las concept bike: motos clàssiques Cafe Race, Scrambler, etc. I les motos cedides per SILVER BULLET CARS: Empresa dedicada a la restauració i venta de tot tipus de vehicles clàssic; i, per últim, la moto de LADY CHEESSECAKE BARCELONA: Una botiga on-line especialitzada en roba i complements estil anys 50, pin-up, rocabilly. Amb la decoració dels pneumàtics TONICO: especialistes en pneumàtics i/o revisions per a tot tipus de vehicles !!!

A més, de les pintures dels petits. Aquest és una mostra dels artistes que ens visitaren durant la jornada: