EL NADAL DE LES GRANS PERSONES “Vine a jugar al Carrer, Mou-te per la Solidaritat”.

EL NADAL DE LES GRANS PERSONES “Vine a jugar al Carrer, Mou-te per la Solidaritat”.

 

Vine a jugar al Carrer, Mou-te per la Solidaritat.
 
Dissabte 8/12 a les 12 del Migdia a la Plaça Maluquer de Granollers vine a la Presentació de la Campanya Solidària en favor de la Fundació privada Amics de la gent gran amb el suport de Obra Social “la Caixa” i el segell de qualitat de Gran Centre Granollers.
 
Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen i la sensibilització de la societat.
Durant el passat 2017 ha donat suport a 1.626 persones grans, gràcies a la tasca desinteressada de 1.744 persones voluntàries i l’ajuda de 3.900 persones sòcies i donants. Aquesta acció social es desenvolupa a 34 municipis arreu de Catalunya.
Tasca per la qual va ser igualment guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2012. Tanmateix, a la Comunitat Valenciana i a Aragó, la resta de fundacions que conformen la Federació Amigos de los Mayores, desenvolupen la mateixa funció social tant aquest Nadal com la resta de l’any.
Amics de la Gent Gran és també membre de la Federació Internacional de Les petits frères des Pauvres (França, Canadà, Estats Units, Alemanya, Irlanda, Suïssa, Romania, Mèxic, Polònia i Espanya) i compta amb el conveni de l’Obra Social la Caixa i DKV Seguros per tal de duu a terme la seva missió social de forma col·laborat iva.
 
Amics de la Gent Gran organitza 19 Dinars de Nadal solidaris a 16 ciutats de Catalunya, amb la participació de prop de 600 persones grans convidades, i acompanyades per persones voluntàries que els donen suport durant l’any.
 
Tot això serà amenitzat de 12 a 14 i de 18 a 20h amb neules, sucs i vi dolç i els increïbles Jocs de taula per a totes les edats a càrrec d’ Homoludicus Granollers.