Dijous, 23 de març, nova conferència del 14è cicle de “El repte de ser persona”

Dijous, 23 de març, nova conferència del 14è cicle de “El repte de ser persona”

Dijous 23 de març, a la Sala Tarafa de Granollers

SER FELIÇ A LA FEINA

– Ecologia de Vida –

amb IOLANDA VICENT

Coach personal i executiva. Màster en PNL. Certificada en Coaching x Valores, així com en Coaching Wingwave. Emprenedora, junt amb Meritxell Viñals, en el projecte ECOLOGIA DE VIDA.

Coneix-la a: www.coaching-talents.com

Des de l’enfoc de l’Ecologia de Vida podem trobar l’equilibri que apropa a viure l’experiència en la FELICITAT a la feina, per resoldre els següents interrogants:

Com ser feliç a la feina?

I, què és l’Ecologia de Vida?


Obrirem les portes de la SALA TARAFA a les 20h, per fer un centrament conjunt, i començarem la conferència a les 20:30h.

Conferencia-IOLANDA-VICENT


setmana_comerc_2017

Aquest conferència forma part de la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, espais de trobada arreu del territori català del 20 i el 26 de març.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent; mentre que els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

Aquesta acció és un reconeixement a aquesta funció social, una setmana plena de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

Consulteu les activitats programades a la web > Setmana_Comerç_2017