“ACTITUD POSITIVA LA CLAU PER GAUDIR D’UNA VIDA PLENA” a càrrec de Vicenç Alujas, primera conferència del 15è cicle de “El repte de ser persona”

“ACTITUD POSITIVA LA CLAU PER GAUDIR D’UNA VIDA PLENA” a càrrec de Vicenç Alujas, primera conferència del 15è cicle de “El repte de ser persona”

“ACTITUD POSITIVA LA CLAU PER GAUDIR D’UNA VIDA PLENA”

VICENÇ ALUJAS

Sociòleg, Màster en Psicologia Clínica i en Desenvolupament personal i Lideratge (Universitat de Barcelona). Diplomat en Criminologia i Coach Certificat I.C.F (International Coach Federation). Titulat en Meditació Tradicional i Mindfulness (Universitat Internacional de València).

Coneix-lo a: http://vicençalujas.es

happy


El dijous, 26 d’octubre, a la Sala Tarafa es va iniciar el 15è cicle de conferències de “El Repte de ser Persona avui” amb la ponència “Actitud Positiva, la clau per gaudir d’una vida plena” de la mà de Vicenç Alujas.

La trobada es va iniciar a les 20h amb un centrament conduït per Núria Remus del centre Espaipertu de Granollers, i en Vicenç va començar la conferència a les 20:30h llegint una carta d’una senyora que explicava el seu atrafegat dia a dia, la qual li demanava què hauria de fer? …

En Vicenç recomana PARAR, parar durant un minut cada hora.

Seguidament, ens va oferir una MEDITACIÓ immediata per alliberar la ment.

I va continuar la xerrada amb l’explicació del que és IMPORTANT (viure bé), el que és URGENT (viure bé el més aviat possible) i el que és REBUTJABLE (qualsevol cosa que m’impedeix viure bé el més aviat possible).

A continuació, de forma senzilla i pràctica, ens va donar les claus i les eines per ALLIBERAR LA MENT; potenciant la calma i guanyar en motivació, actitud positiva i benestar. Arribant així a la pau interior, pausa silenci, plenitud i positivitat.

Iniciem amb POSITIVISME aquest nou cicle! Gràcies, Vicenç!