SIGUEM TRI SOLIDARIS AMB L’ONCODINES TRAIL

SIGUEM TRI SOLIDARIS AMB L’ONCODINES TRAIL

Seguint la noticia anterior us convidem a participar de l’acció Solidària que Gran Centre enceta aquest any amb motiu dels +25 anys que celebrem a l’entitat amb Oncodines Trail, i com hem comentat anteriorment ens servirà per entre altres :

 

  • Ajuda a l’Equip Oncodines a córrer els 70 km. Clica l’enllaç EQUIP GRAN CENTRE i fes la teva donació fins el 1/3. Comptem amb tu!.

  • Fes-te amb una samarreta solidària dissenyada per Neon especial per la cursa per 15€.  Us podeu emprovar les talles a Opticalia Granollers a la Plaça de la Porxada num,15 de Granollers i a la Botiga Joan Sitjes a la mateixa plaça de la Porxada 25 de Granollers. Totes les samarretes seran abonades al moment i es podran recollir entre el 19 i 20 de març per les mateixes botigues. Tens fins el 9 de març per passar a reservar la teva samarreta solidària.
  • Fes-te a una de les polseres solidàries de l’Oncodines i fem que moures per la Glòria sigui tot un èxit. 1 polsera solidària 2,00€, 3 per 5€. Les pots trobar als següents comerços:
  • Inhala,

Tecnogallery   

Centre mèdic Cardio Vallès

Sabateria Tarrats

Zebra

Ponys online

Balanbamboo

 

No deixis perdre l’ocasió de ser solidari i marquem un gol al Càncer.