Roda premsa presentació Equip Gran Centre Granollers a l’Oncodines Trail

Roda premsa presentació Equip Gran Centre Granollers a l’Oncodines Trail

Ahir a les 19:30h vàrem presentar al Restaurant la gamba de Granollers l’equip que Gran Centre presenta a l’Oncodines Trail.

A Gran Centre Granollers sempre hem dit que ens mouen les persones, els comerços, els serveis, la cultura, la ciutat i la solidaritat., així és com comença la nostra història, una història de 25 anys, que aquest any volem celebrar-ho amb MAJÚSCULES. En fem 25, sí ens vestim de plata, el Comerç, els Serveis, la Cultura, la Ciutat i la Solidaritat…

És en aquest sentit, que quan ens va arribar la informació que la Fundació Oncovallès, una entitat de la Ciutat era la pedra angular del Oncodines Trail, una prova Solidària de llarg recorregut, per caminants o corredors de llarga distància, ens hi vàrem voler sumar.

Una roda de premsa on nes van acompanyar i estem molt agraïts, el Sr. Enric Gabardós de la Mútua company de viatge d’aquesta aventura solidària de Gran Centre i la Sra. Carme Bartomeu Co-fundadora de Neon, equipació que vesteix als corredors de l’equip i que per primera vegada dissenyen una equipació masculina i solidària, que en un proper post explicarem com aconseguir-la….

També ens va acompanyar el Sr. Lluís Vilalta Director de cursa de l’Oncodines, qui va posar al dia dels magnífics números de la cursa a nivell de recaptació, ja ronden els 60000€ i son ja 112 els equips inscrits. També vàrem conèixer d’ aprop perquè correm per la glòria i ens va una dada interessant. Podria ser que la cursa tingues més presència femenina que masculina, també vàrem comentar diverses anècdotes de com està canviant la vida en positiu de moltes de les persones que hi participen.

En aquesta presentació i  varen acompanyar els membres participants de l’equip de Gran Centre que correran els 70km de la cursa i que està format pels 6 valents Srs. Jaume Sabatés, Carles Porras, Miquel Casas, Raúl Sánchez, Jordi Maqueda i  Joan Brichs.

També ens van acompanya Gemma Giménez i Álvaro Ferrer Regidora de Comerç i Regidor d’esports respectivament de l’Ajuntament de Granollers.