UN NADAL SENSE TU – AMB RICARD DÍAZ A MÉS ENLLÀ DEL REPTE DE SER PERSONA AMB RICARD DÍAZ – A FAVOR DEL XIPRER

UN NADAL SENSE TU – AMB RICARD DÍAZ A MÉS ENLLÀ DEL REPTE DE SER PERSONA AMB RICARD DÍAZ – A FAVOR DEL XIPRER

T’hi esperem el proper dijous 19/12 a les 20:30h a la Sala Tarafa.

Un dels aspectes bàsics del creixement i maduració personal és adonar-se del que significa per a cadascun VIURE i MORIR. Preguntar-se com viu i com són les petites o grans morts que he experimentat en la meva vida, em donarà peu a reflexionar en: què és per a mi l’existència?; en quines idees o creences sustento la meva forma i estil de vida per a situar-me enfront de la vida o enfront de la mort?

Qüestionar-se com JO interpreto el VIURE i el MORIR ens posa en disposició de revisar i actualitzar el nostre règim de creences, les nostres idees, o fins i tot els nostres valors, la qual cosa ens porta a posar-nos enfront de la nostra pròpia VIDA i enfront de la nostra pròpia MORT. Aquesta revisió ens indicarà de quina forma JO interpreto aquestes realitats, així com el tipus d’emocions i sentiments que em produeixen.

Observem que les conductes immobilistes no m’ajuden a poder continuar avançant, ja que condueixen a conductes estanques. Cal ressaltar que algunes persones utilitzen l’immobilisme per a poder-se protegir de possibles amenaces, aconseguint així un mecanisme de defensa que els ajuda a SOBREVIURE. Aquest tipus de conductes no faciliten la comprensió, la naturalesa i la dimensió del VIURE o del MORIR.

Coneix-lo a :     www.gruptemps.org

Aquest any cantarem Nadales amb la Neus López i ens escalfarem amb l’exquisit Caldo de Nadal preparat un any més pel Xiprer. Si no l’has provat encara, no deixis de fer-ho, és espectacular!.