Presentació Campanya Solidària Gran Centre Granollers 2019

Presentació Campanya Solidària Gran Centre Granollers 2019

Dissabte 6/12 vàrem presentar a la Plaça Maluquer la Campanya Solidària de Gran Centre 2019 a favor de CEE MONTSERRAT MONTERO. Acompanyats de la nostra estimada ovelleta Ganxeta,que va estar al costat dels més petits que jugaren a fer manualitats de la mà de Kids & Us Granollers i dels jocs de taula de Homoludicus Granollers.

 

A les 13:30h es va presentar a la ciutat la Campanya Solidària 2019, la Presidenta de Gran Centre Laura Sabatés, l’administradora del CEE Montserrat Montero la Sra. Carme Gràcia, el representant de l’Obra social La Caixa el Sr. Sergi Picart  i l’Alcalde de Granollers, el Sr. Josep Mayoral com a Patró del CEE MONTSERRAT MONTERO, vàren destacar l’importància que tenen aquest actes de ciutat, on una Associació de comerciants és capaç de generar any rere any Campanyes de Solidaritat que ajuden a que entitats de la la Ciutat puguin tirar endavant projectes tan importants com el d’aquest 2019 que dotarà de Monitor Digitals Interactius el Centre Montero.

 

Un cop més els Associats/des de Gran Centre, els consumidors de Comerç Local i Singular, l’Obra Social La Caixa i la Ciutat de Granollers es bolquen amb projectes Solidàris de Proximitat. Ara bé Nadal, consumeix COMERÇ LOCAL !.