AQUESTES SON LES CANDIDATURES ALS PREMIS PORXADA 2019

AQUESTES SON LES CANDIDATURES ALS PREMIS PORXADA 2019

Divendres 4 d’octubre es lliuren els Premis Porxada, la Gala del Comerç de Granollers

S’han presentat 30 candidatures a les diferents categories.

El comerç de la ciutat té una cita aquest divendres 4 d’octubre al Teatre Auditori de Granollers. A les 21 h començarà la Gala del Comerç que lliurarà els Premis Porxada en reconeixement al sector comercial de la ciutat. La segona edició dels Premis Porxada, promoguts per Gran Centre Granollers i l’Ajuntament de Granollers, han rebut 30 candidatures.

La categoria més concorreguda ha estat la de reforma de gran format a la qual s’han presentat 10 establiments: L’Engruna, Can Busquets, Àgora, Turris, Herbes del Portalet, La Vermuteca, Oxigen Interiors, Càritas Re-integra, Yoga One, i Cuines i portes Kader.

A la categoria d’innovació s’han presentat 6 establiments: Autoescola Granollers, Intecat, Inorbis, Can Busquets, Càritas Re-InTeGra, Ostrya.

D’altra banda al Premi a l’antiguitat s’han presentat tres candidatures a establiments de 25 anys, una a comerços de 50 anys i tres per a botigues de 75 anys de trajectòria.

El premi honorífic està designat pel jurat d’aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar i Gran Centre, el gremi d’hostaleria del Vallès Oriental, l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental i la regidoria de Comerç.

Per últim es guardonaran cinc establiments històrics centenaris. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern.

La cantant i actriu Elena Gadel presentarà la segona edició dels Premis Porxada, la Gala del Comerç de Granollers al Teatre Auditori.

 

Contacta amb nosaltres i et donarem suport!

Hi ha 2 vies: mitjançant instància a la web de l’Ajuntament de Granollers > http://www.granollers.cat o entregant la documentació a l’Associació de Comerciants Gran Centre Granollers.

Les dades de contacte són:

Ajuntament de Granollers
Tel. 93 861 47 83 – comerc@granollers.cat

Associació de Comerciants Gran Centre Granollers
Tel. 93 879 64 46 – grancentre@grancentre.com