ENTREVISTA A HANGAR 09 (VOTV)

ENTREVISTA A HANGAR 09 (VOTV)

1r. dia de Rebaixes al comerç afectat per les restriccions del COVID19 que han entrat en vigor avui dijous a Catalunya.

Entrevista a Laura Sabatés, presidenta del Gran Centre a Granollers

Aquest dijous, dins el programa Hangar 09 de VOTV, han entrevistat a la Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers per saber com afronta el comerç local la campanya de rebaixes amb les noves restriccions.

Segons Laura, confiem en el període de Rebaixes, per què el temps acompanya, hi ha estoc a les botigues i la gent ha respost gratament malgrat les restriccions, amb la compra de proximitat a la campanya de Nadal i s’espera que també ho facin a la de rebaixes.

Des de l’associació hem fet un esforç de poder dir als clients que tenim un servei a domicili, que hi ha una atenció telefònica i per whatsapp i que siguis del municipi que siguis pots contactar directament amb l’associació i els seus associats/des. Posant fàcil els canvis de Nadal, fent vals, per mitjà de les xarxes socials, amb contacte directe amb la persona, etc, per què la botiga física pugui continuar donant servei malgrat tot i per diferenciant-nos així de la compra freda online.

Us deixem l’enllaç de l’entrevista: http://votv.alacarta.cat/hangar-09

https://grancentre.com/2020/05/04/gran-centre-3-0-posa-marxa-servei-de-proximitat/Més informació Truca, demana, t’ho portem: https://grancentre.com/2020/05/04/gran-centre-3-0-posa-marxa-servei-de-proximitat/