GRAN CENTRE 3.0 ES POSA EN MARXA

GRAN CENTRE 3.0 ES POSA EN MARXA

Gran Centre Granollers en col·laboració amb Comerç de Dalt inicia el 3.0 del comerç de proximitat i del servei adaptat als nous temps. Entrem de ple en el futur, continuem caminant
junts de la mà …

El 3.0. ha vingut per quedar-se, no és transitori, és el nostre futur, és potent, és OMNICANAL, posem a l´abast de tothom un nou concepte de servei, podem oferir des d´un llapis a un cotxe, mes de 200 associats oferint servei i producte, els nostres proveïdors són els nostres comerços i establiments associats; el nostre públic objectiu és el client que ja tenim + el client que vol servei a domicili + el consumidor que creu en el comerç de proximitat + el consumidor que aposta per l´economia local.

Posem en marxa el telèfon 619360068 en horari de 9 a 18h de dilluns a divendres, de cara a poder atendre totes les consultes que pugin tenir clients i associats/des, al temps que també hi podeu sol·licitar que us portem la compra de manera segura, mitjançant un acord amb EUTRASA,  que ha cedit una furgoneta elèctrica per fer arribar els productes que els clients encarreguin a les seves botiges habituals als veïns de Granollers i als pobles de l’entorn. Parquings Blaus col-labora cedin el parking i la càrrega elèctrica del vehicle.

Gran Centre i Comerç de Dalt s’adapten a la nova realitat, un servei OMNICANAL perquè segueixis gaudint de tots els nostres productes i serveis.

Truca, demana. T’ho portem.

**clica i consulta aquí tots els comerços i serveis que tens al teu abast