Campanya Solidària Gran Centre Granollers 2019 “Volem pissarres que puguin tocar-se amb les mans”

Campanya Solidària Gran Centre Granollers 2019 “Volem pissarres que puguin tocar-se amb les mans”

“Volem pissarres que puguin tocar-se amb les mans, que ens permetin veure-hi dibuixos i dibuixar-hi nosaltres també”. Així explicava Carme Gràcia, administradora del CEE Montserrat Montero, com els alumnes del centre havien demanat la substitució de les pissarres tradicionals per pantalles tàctils i digitals, ahir durant la roda de premsa amb motiu de la donació solidària promoguda per Gran Centre Granollers i els seus Associats/des amb el suport de l’Obra social “la caixa”.

Amb aquesta donació de 10.400 euros, el centre instal·larà cinc monitors digitals interactius que possibilitaran, entre d’altres, fer presentacions més atractives gràcies a la utilització de colors, marques i línies de diferents mides, així com tenir accés immediat a la informació i captar i centrar l’atenció dels alumnes.

Un acte molt emotiu engegat per Conxi Llanos directora del Centre mostrava una gran li-lusió amb la donació, dos alumnes del centre que es mostraven molt contents de l’adquisició,

Josep Maria Caire, de CaixaBank com a representant de l’Obra social “la caixa” acompanyat de Roger Sanz director de l’oficina Businress del Mercat de Sant Carles, elogiava, el dinamisme i l’empenta de Gran Centre, en que assegurava que estudiaria amb molt bons ulls els projectes de Gran centre.  Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers, destacava el “salt tecnològic” que experimentarà el centre i com els nous monitors digitals “facilitaran la feina a l’aula”.

Francesc Colomer, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental destacava l’enorme potencial que té el Gen de la Solidaritat i Josep Mayoral Partó del centre i Alcalde de Granollers ¡  tancava resant que Comprar a Granollers és Màgic… A l’acte també van assistir-hi les Conselleres del Consell Comarca  Mª Lluïsa Ferré de l’àrea d’ensenyament del Vallès Oriental i la Consellera també del Consell Comarcal Roser Colomé Consellera l’àrea de Polítiques socials del Vallès Oriental, Francesc Arola 4rt Tinent d’Alcade i regidor d’Educaió infància i Joventut de l’Ajuntament de Granollers,  així com diferents membres de la Junta Directiva de Gran Centre.

Un cop més, els Associats de Gran Centre Granollers i la confiança dipositada pels seus clients ho han tornat a fer possible amb el suport de fundació la Caixa. S’han recollit 10.400 € que serviran per dotar al CEE Montserrat Montero de 5 pantalles digitals perquè els seus alumnes puguin, com diuen ells, millorar i interaccionar amb l’aprenentatge. Un esforç col·lectiu que us fa grans, molt grans!. Tu has fet que la Campanya Solidària 2019 valgui la pena! Gràcies, mil gràcies per confiar en els comerços de Gran Centre i els seus professionals.

 

Un cop finalitzada l’entrega vàrem tenir la sort de poder visitar el centre i conèixer encara més d’aprop aquest projecte que a partir d’ara i com la resta del món es digitalitza per seguir avançant.