SWAMI SATYANANDA congrega 190 persones a la Conferència: “MEDITACIÓ I SILENCI. Qui sóc més enllà de la meva ment?”

SWAMI SATYANANDA congrega 190 persones a la Conferència: “MEDITACIÓ I SILENCI. Qui sóc més enllà de la meva ment?”

Molt emocionant va ser a Conferència de dijous passat a la Sala Tarafa de Granollers a carrec de Swami Satyananda, doncs va passar tota la seva infantesa just davant d’aquesta magnifica sala data del 1329.

Swami Satyananda Saraswati (1955). Nascut a Barcelona. L’any 1976, mogut per una profunda crida interior, va viatjar a l’Índia a la recerca d’un mestre que el pogués guiar en el camí cap al reconeixement del Ser.

El 1976 coneix a Swami Muktananda Paramahamsa, qui l’inicià en la meditació, el ioga i el dharma hindú, començant així una intensa pràctica espiritual sota la seva tutela. El 1980 Swami Satyananda rep la iniciació en sannyasa (renunciant de l’orde de Sri Shankara) i el seu nom actual. Sota la instrucció del seu guru creà un ashram a Barcelona, un altre a París i coordinà els centres i ashrams de tot Europa.

190 persones és van reunir a la sala tarafa per escoltar al mestre que començà dient que el coneixement és un foc que et transforma. On resava la Observació de la naturalesa envers les ideologies totalitàries de cada moment.

El silenci en espais mentals on no hi ha pensament, entrem al foc de la saviesa…

Un espai de tranquil·litat, silenci i encens de Sàndal que van acabar en una meditació col-lectiva molt ben guiada pel mestre que un cop acabada la Conferència ja rebíem l’encàrrec de tornar-lo a portar.