COL·LABORACIÓ AMB TRENQUEM ARMARIS

COL·LABORACIÓ AMB TRENQUEM ARMARIS

Gran Centre Granollers se suma a “Trencar Armaris” amb aquesta col·laboració

🌈Avui dimecres, hem signat un conveni de col·laboració amb l’associació Trenquem Armaris amb el que donarem suport en pro de la comunitat LGBTQIA+ per facilitat la visibilització i naturalització del col·lectiu LGBTI+.

Per tal de generar entorns lliures d’LGBTIfòbia, es crearà un circuit de comerços i serveis LGBTI+friendly, identificables amb un adhesiu, i d’altres activitats conjuntes que anirem destapant a les xarxes.

 

Trenquem Armaris és una Associació sense ànim de lucre que fomenta els drets del col·lectiu LGBTI+ a Granollers i a la comarca. La seva seu social està ubicada al c. Princesa, 79 de Granollers.

Per què ens diem TRENQUEM ARMARIS?

El nom té a veure sobretot amb el col·lectiu LGBTI+, ja que s’ha utilitzat l’expressió sortir de l’armari amb les persones que defineixen orientacions afectiva sexuals alternatives a l’heterosexualitat. Creiem que continuar utilitzant aquest terme per referir-se a aquest acte no és gens positiu de cara al col·lectiu, perquè implica perpetuar la imposició d’aquest armari. Quan naixem no estem tancades en cap armari, ens l’imposen i després hem de sortir d’ell com a símbol de reconeixement social. Es busca, per tant, destruir un concepte que s’ha arrossegat durant molts anys i que avui en dia és força estigmatitzador i pensem també que és una bona forma de fer referència a l’alliberació d’aquest estigma que durant tant de temps s’ha arrossegat.

En una societat on la normalitat no fos la cisheterosexualitat, on tota identitat de gènere, orientació sexual, i expressió de gènere no estigués estigmatitzada, no faria falta sortir de cap armari. Nosaltres no volem tenir la necessitat de sortir de cap armari, volem trencar amb els armaris que ens imposa la societat i per fer-ho totes hem de formar part d’aquesta desconstrucció i construir-nos col·lectivament en una individualitat sense estigmes, sense prejudicis, sense patiments i ple d’AMOR.

Més informació:

hola@trenquemarmaris.org
697870404
www.trenquemarmaris.org

Des de Gran Centre Granollers fidels amb la nostra filosofia de recolzar a les entitats de Granollers, se’ns ha ofert la possibilitat de donar visibilitat a aquesta associació i no ho hem dubtat pas!!. Creiem fermement que els nostres associats/des podran ajudar a crear aquests entorns segurs i a donar assessorament professional a aquest col·lectiu.

Seguim sumant, seguim fent #Ciutat

Esteu atents a les nostres xarxes socials per anar descobrint els comerços i serveis que s’han sumat a “trencar armaris” així com l’altres accions i activitats relacionades amb aquesta col·laboració!

Signatura conveni Trenquem Armaris

A la foto Judit Alcayde i Laura Sabatés, presidentes de Trenquem Armaris i Gran Centre Granollers, al moment de la signatura del conveni aquest matí a la nostra oficina.

 

#ÉSCOMERÇ