CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2019 – CEE MONTSERRAT MONTERO – PROJECTE MONITORS DIGITALS INTERACTIUS

CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2019 – CEE MONTSERRAT MONTERO – PROJECTE MONITORS DIGITALS INTERACTIUS

Benvolguts/des;

Divendres dia 6/12 a les 13:30 del Migdia a la plaça Maluquer de Granollers vine a la Presentació de la Campanya Solidària en favor de la CEE MOntserrat Montero amb el suport de Obra Social “la Caixa” i el segell de qualitat de Gran Centre Granollers.

El Centre Montserrat Montero és una escola especialitzada en l’atenció d’alumnes amb discapicitat intel-lectural, d’edats compreses entre els 3 i 20 anys de la Comarca del Vallès Oriental.

El Centre d’educació especial Montserrat Montero va ser creat el 3 de maig de 1965, amb el nom de Verge de Montserrat fruit de la preocupació d’un grup de familiars per proporcionar als seus fills, amb retard mental, una educació adequada.

A dia d’avui a ningú se li escapa que les technologies han vingut per quedar-se. Les noves Technologies són una eina d’aprenentatge especialment motivadors. La gran Majoria dels alumnes tenen un interés molt especial per esperimentar, comunicar-se, jugar i apendre mitjançant auqestes eines.

La utilització de les noves technologies d’ha demostrat com a molt beneficiaria per a la millora del sistema educatiu, augmenta l’interés de l’alumne i incrementa la creativitat i la capacitat comunicativa.

Les pisarres Digitals que reprensenten aquest projecte possibiliten entre altres a fer presentacions més atractives gràcies a la utilització de colors, marques i línies de diferents mides. Tenir accés immediat a la informació, captar i centrar l’atenció entre moltes altres aplicacions…

Ens agradaria molt que ens acompanyis el 6/12 de 11 a 14h  a la plaça Maluquer, on podràs gaudir i jugar amb els jocs de taula de Homoludicus i les manualitats de Kids & Us.

A les 13:30 presentarem en directe la Campanya Solidaria de Gran Centre 2019.

T’hi esperem.