Acompanyeu-nos i, aprofitem el temps, units

Acompanyeu-nos i, aprofitem el temps, units

Vull mostrar el meu agraïment per la decisió que tots i totes heu pres en atorgar-me aquest càrrec de Presidenta de l’Associació Granollers Centre i Comerç de Dalt.

És un veritable honor, i un orgull representar els interessos dels comerços i serveis de Granollers, allà on calgui, Administracions, organismes públics i privats. Però també és una gran responsabilitat, que prenc amb il·lusió i neguit de construir i aportar.

Vull agrair també als membres de la Junta que han deixat el seu càrrec, a Laura Sabatés la seva inestimable entrega i esforç aquests anys, al igual que als altres membres que han col·laborat activament, colze a colze amb ella, Anna Miró, Jacint Vidal i Rafael López.

Ara iniciem una nova etapa, en la que assumirem nous reptes, amb treball, esforç, constància i compromís. Aprofitem la tornada a la normalitat, desprès d’aquests darrers temps difícils.

Doncs sí, acompanyeu-nos i, aprofitem el temps, units en la nostra Associació.

Farem activitats per informar i formar als associats i, així, ampliar els nostres coneixements en la nostra activitat. Dos dijous al mes, al “Fem un Cafè?” al local social, podeu rebre informació específica sobre temes com màrqueting, publicitat i vendes, protecció de dades i qualsevol altre que necessiteu de mans d’especialistes.

Vull reprendre la relació personal i presencial entre socis que hem hagut de suspendre i així promoure les bones relacions entre els associats, fomentant sinèrgies.

Potenciar la ciutat i el comerç de proximitat, animar i dinamitzar els espais de la ciutat amb la recuperació d’activitats i amb la programació d’altres de noves, i fidelitzar als clients oferint un servei personalitzat i de qualitat.

Estic segura que és el que tots volem, per tant, posem-nos-hi! Jo la primera, començo aquest viatge, però amb tots vosaltres.

Isabel Martin Santolaria