Després de 6 anys ara toca passar el relleu!

El meu pas com a presidenta de Gran Centre ha estat una etapa increïble a tots nivells, hem après junts, hem compartit, hem crescut, hem evolucionat, hem experimentat, hem consolidat i també hem fet canvis; hem passat una pandèmia i també hem hagut de desfer, desaprendre i reestructurar-nos per ressorgir-ne més forts, més valents, més atrevits i més preparats.

Val a dir que agafar la presidència després dels meus predecessors, l’Amadeu Barbany i la Montse Caussa, va ser com agafar el timó d’un vaixell, que gairebé anava sol.

Però les fites i reptes aconseguits són sens dubte mèrit d’una tripulació, la junta directiva, que motivada i capaç de treballar amb l’equip de l’associació; hem navegat sense por fés sol o tempesta, cercant sempre el nostre tresor: potenciar la riquesa del nostre teixit comercial i empresarial, en sintonia amb el nostre entorn.

Gran Centre Granollers, és una entitat ferma amb uns pilars sòlids que sustenten la seva filosofia i l’assoliment dels seus objectius en el marc de la ciutat, la cultura, el comerç i la solidaritat.

Al llarg dels més de 26 anys, les seves juntes directives, presidències i equips tècnics; amb el suport dels associats; han sabut mantenir aquesta ànima viva, tret i valor diferenciador de la resta d’associacions; que ha significat i continua sent un model èxit arreu del país.

És per tot això que crec fermament en el relleu de la nova junta, perquè quan persones il·lusionades i amb ganes, s’impliquen en entitats sense ànim de lucre i sense remuneració econòmica; passen coses positives i transformadores, quan algú agafa la iniciativa per intervenir en un projecte on representa als seus companys associats, als projectes i il·lusions dels seus col·lectius, i té ganes de trobar sinèrgies amb tot el que això comporta i l’envolta, s’ha de rebre amb els braços oberts!

Gran Centre comença una nova etapa, amb més associats que mai, amb una molt bona situació econòmica, amb nova presidència i nous membres a la junta directiva, amb representació de més sectors i nous espais de la ciutat; amb un equip tècnic i professional més gran, amb una oficina física i una gran presència a les xarxes, amb un ampli ventall de projectes iniciats que veuran la llum en breu i amb noves i trencadores propostes que no ens deixaran indiferents….

Darrera, pel que calgui i quan calgui, ens hi trobareu, perquè continuarem formant part d’aquesta gran família; però ara donem ales al projecte i a les persones que ens representen, fem-los arribar tot el nostre suport i energia, perquè Gran Centre Granollers reprèn el vol i no té límits!

Gràcies amics, companys, entitats, tècnics, patronals, administració, associacions de la ciutat, conferenciants, clients, seguidors, usuaris, ….i a tot el llarg etc etc de persones que ens heu i seguiu acompanyant en aquest apassionant viatge!

Laura Sabatés i Ortega