SANT JOAN 2024

SANT JOAN 2024

La nit de Sant Joan: Una revetlla màgica amb responsabilitat

 

La nit més esperada de l’any arriba, i des de Gran Centre Granollers us volem desitjar que tingueu una feliç i màgica revetlla de Sant Joan ✨💕

La Revetlla de Sant Joan és una nit plena de llum, foc i alegria, on celebrem la nit més curta de l’any amb petards, fogueres i festes arreu. Però enmig d’aquesta celebració, també és important recordar la responsabilitat que tenim per garantir la seguretat de tots.

 

Ús responsable dels petards

Els petards són una part tradicional de la revetlla, però també poden ser perillosos si no s’utilitzen correctament. Us demanem, si us plau, que feu un ús responsable dels petards, tenint en compte els riscos del foc i dels petards. Recordeu seguir aquestes recomanacions:

  • Mantingueu els petards fora de l’abast dels infants.
  • Utilitzeu els petards en zones segures i allunyades de materials inflamables.
  • No subjecteu els petards amb les mans ni els llançeu contra persones o animals.
  • Seguiu sempre les instruccions del fabricant.

 

Protecció de les persones més vulnerables

Els petards poden afectar especialment a les persones més vulnerables, com ara infants petits, persones grans o persones amb sensibilitat al soroll. Us demanem que tingueu cura i que us assegureu que tothom al vostre voltant se senti còmode i segur.

 

Cura dels animals i del medi natural

Els animals també pateixen amb el soroll intens dels petards. Si teniu mascotes, procureu mantenir-les en un lloc tranquil i segur durant la revetlla. A més, recordeu que el nostre entorn natural també pot veure’s afectat pels focs i els residus dels petards, així que sigueu respectuosos amb el medi ambient i recolliu tots els residus després de la festa.

 

Des de Gran Centre Granollers, volem que gaudiu d’una nit màgica de #SantJoan plena de moments inoblidables, però sempre amb la màxima seguretat i respecte per a tothom.

Gaudiu de la revetlla i tingueu una nit de Sant Joan inoblidable!