El Repte de Ser Persona Juny | Jordi Sapés

El Repte de Ser Persona Juny | Jordi Sapés

EL SENTIT DE LA VIDA: CENTENARI DEL NAIXEMENT D’ANTONIO BLAY

20 / 06 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

El sentit de la vida és protagonitzar-la conscientment. Veurem què ens ho impedeix, com recuperar aquest protagonisme i quin viatge podem fer fins a la plenitud com a éssers humans.

 

Nascut a Sabadell el 1951. Llicenciat en Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials. Grau superior de violí. Combina la professió d’Economista dedicat a la gestió empresarial amb l’activitat cultural, desenvolupant, des de Joventuts Musicals, un programa d’iniciació a la música per a les escoles. Deixeble d’Antonio Blay del 1980 al 1985, any en el qual ens va deixar.

Conscient d’haver rebut un camí i una direcció clara per viure d’una manera conscient i creativa, s’enfronta a la dificultat de portar a terme aquestes directrius en la vida quotidiana i al perill d’acabar convertint-les en una nova utopia. Aquest esforç el porta a dissenyar uns exercicis pràctics i metòdics, capaços de superar la inèrcia dels hàbits establerts i de produir una transformació real.

A partir del 1997 es dedica exclusivament a difondre aquesta línia, sent pioner en la utilització d’Internet per a donar una atenció personalitzada. El 2010 funda l’Associació pel Desenvolupament de la Consciència i l’Autorealització. És autor de diversos llibres que orienten sobre la pràctica del camí d’Antonio Blay.