El Repte de Ser Persona Febrer | Laia Sternfeld

El Repte de Ser Persona Febrer | Laia Sternfeld

Sensual Dance: Moviment medicina per tenir cura de la teva sexualitat.

Dirigit a les dones i a aquells homes disposats a conèixer el temple sagrat de la dona.

22 / 02 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

La Laia ens introduirà i ens conduirà a fer experiència a una sèrie de moviments medicina a través dels quals s’activa l’Oxigen a la zona de la pelvis i del cor, posant en moviment una energia que ens empodera i ens connecta com a dones, amb el plaer que som.

Ens parlarà del Cos Sexual de la dona, des d’un lloc de plaer i d’Amor per connectar en cada etapa de la seva Vida.

 

Laia Sternfeld Noguera, dona, filla, companya, mare… Al llarg de la meva vida s’han anat presentant les joies que m’han anat obrint les ales, i des de la confiança i la intuïció vaig seguir allò que em dictava el cor, encara que de vegades apareixen els dubtes. Joies: la dansa, les constel·lacions, imposició de mans, dibuix de l’ànima i Sensual Dance. M’adono que caminar tot el caminat, pas a pas, m’ha guiat a ocupar el meu lloc en aquest món. I ara et presento el que em neix de l’Ésser.

 

@laiasternfeld8

mastherapies.com