Presentació de l’informe 2018-2020 de l’Observatori dels centres urbans de Granollers

Presentació de l’informe 2018-2020 de l’Observatori dels centres urbans de Granollers

Presentació de l’informe 2018-2020 de l’Observatori dels centres urbans de la ciutat de Granollers

L’Observatori dels centres urbans és un projecte liderat per la Fundació Comerç Ciutadà amb l’objectiu conèixer i fer un seguiment dels patrons dels fluxos de persones de les àrees comercials dels centres urbans de Catalunya doncs l’activitat comercial condiciona l’espai públic i urbà.

 

Granollers, 15 de juny de 2021.-

Presentació de l’INFORME 2018-2020  de la ciutat de Granollers realitzat per l’Observatori de Centres Urbans de la Fundació Comerç Ciutadà.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 15 de juny a les 20h del vespre a la sala d’actes del Museu de Granollers (c/ Anselm Clavé,40).

L’acte serà presidit per la Sra. Gemma Giménez (Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers) i la Sra. Laura Sabatés (Presidenta de Gran Centre Granollers) i anirà conduït pel Sr. Jordi Obradors, Gerent de la FCC i Director de l’Observatori de Centres Urbans.

Degut a l’aforament restringit per les mesures del Covid19, l’acte es podrà seguir per Streaming. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a administracio@grancentre.com o al   619.36.00.68 per disposar de l’enllaç.