Oncodines Trail 2022

Oncodines Trail 2022

L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines.

La segona edició es farà el 2 d’abril de 2022 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut).

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

Equip Gran Centre Granollers

  • Joan Brichs
  • Miquel Casas
  • Carles Porras
  • Santi Lozano
  • Miquel Martinez
  • Josep Lluís Pedraza

 

Oncovallès és una entitat amb seu a Granollers que es dedica a acompanyar als malalts de càncer i als seus familiars. No només en aspectes biològics i mèdics sinó també pel que fa a la vessant més psicològica i social d’aquesta malaltia. Un percentatge del conjunt de les donacions es destinarà a la Barcelona Brain Health Initiative, un projecte de recerca de l’Institut Guttman dedicat a la salut cerebral i a la investigació de les malalties del cervell. També es donarà una part de les donacions a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o d’altres malalties greus.

Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

Pots fer la teva donació a www.oncodinestrail.cat.