Conferència del 16è cicle de “El repte de ser persona” amb Núria Pujolàs

Conferència del 16è cicle de “El repte de ser persona” amb Núria Pujolàs

” EL TAROT com a font d’inspiració artística
en un procés de dol”

 

Heu pensat fórmules per dir adéu quan algú ens deixa físicament? Potser heu sentit a parlar de la psicomàgia de Jodorowsky? Coneixeu la dimensió més artística i inspiradora del tarot? Farem un viatge entre els arcans majors del tarot, sense predicció i seguint la cita de Gandhi que diu:

“No es tracta de preveure el futur: cal fer-se càrrec del present”.

Dijous 2076/2019 a les 20:30h a la Sala Tarafa de Granollers.

T’hi esperem.

amb Núria Pujolàs

 

Com a comunicadora: ha estat articulista en diversos mitjans comarcals i sectorials (NacioGranollers, Revista Vallesos, Aravallès, Dialogal, etc); ha realitzat entrevistes a VOTV i redactat les notícies de la Televisió de Vilanova del Vallès durant més de 5 anys; ha participat en diversos projectes com a “community manager” i ha coordinat l’edició de publicacions institucionals. Ha pogut participar en nombrosos recitals de poesia i presentacions de llibres com a rapsode i re-animadora de paraules.

Com a poeta visual ha escrit més de 900 imatges i imparteix tallers a escoles i instituts així com a biblioteques o centres cívics.
Com a creativa dins del món de la paraula: Acompanya en el viatge particular d’autoeditar-se un llibre, de forma particular o amb retirs grupals de caps de setmana. Ha escrit 5 llibres de formats molt diferents.

Com a gestora cultural: Defensa que la cultura és una eina de transformació individual i social i va coorganitzar el cicle Okupes Culturals a Cànoves i Samalús. Actualment és a punt d’iniciar un projecte de gestió cultural a Cardedeu.

 

Coneix-la a: http://nuriapujolas.cat/