L’Hospital General de Granollers demana col.laboració urgent

L’Hospital General de Granollers demana col.laboració urgent

Benvolgudes/ts;

A continuació us fem extensiva la col-laboració que ens han fet arribat l’Hospital General de Granollers fruit de la necessitat que és trobem arran de la situació actual.

“Des del departament de compres de l’hospital fan els possibles per fer que arribi material homologat, però així i tot creiem que serà necessari tenir material alternatiu, així que la idea és preveure la situació i confeccionar bates i mascaretes alternatives.

Totes les persones que estiguin interessades a col·laborar en la confecció, poden fer-ho també des de casa.
Tenim i seguim un sol model de bata, i de mascaretes, del qual us facilitem el tutorial o mostra al següent enllaç:

CLICA PER VEURE ELS TUTORIALS

Pel que fa a les mascaretes, es pot fer servir tela de cotó 100% i en lloc de posar “gomes de pollastre” és preferible fer-ho amb 4 cintes de roba (una a cada vèrtex).

La recollida de material per fer les bates, es pot fer al punt d’informació d’hospitalització (al costat de la cafeteria) en horari de 8 a 20 h, o si de manera altruista ho preferiu, també es pot fer amb bosses d’escombraries comprades per part vostra (necessitareu de 2 mides: el més gran i el normal).

Un cop fetes, s’hauran d’empaquetar en paquets de 10 unitats i marcar la data d’elaboració a l’exterior de cada paquet perquè així puguem saber quants dies fa que estan fetes.

L’entrega d’equips ja fets també s’ha de fer al punt d’informació.

Agrairíem que es fessin amb les màximes condicions d’higiene possible, després de rentar-se les mans, i si es porta mascareta posada millor.

Des del punt d’informació, aniran recollint el nombre de dispositius que s’entreguen, qui les entrega, un telèfon i correu electrònic de contacte per mantenir un control i poder posteriorment agrair-vos formalment la vostra col·laboració.

Us aconsellem que si teniu algun conegut que treballa a l’hospital pugueu utilitzar-lo per evitar desplaçar-vos directament vosaltres a l’hospital.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.”

**Atesa la importància de complir amb tots els requisits, agrairem que qualsevol consulta es faci trucant directament a l’Hospital General de Granollers 93 842 50 00.

Infinites gràcies.