Els Mossos i la Policia Local de Granollers incrementen aquests dies la vigilància

Els Mossos i la Policia Local de Granollers incrementen aquests dies la vigilància

Més presència policial per evitar furts en zones comercials per Nadal!

 

Els Mossos i la Policia Local de Granollers incrementen aquests dies d’augment de l’activitat comercial per les festes de Nadal i Reis la presència i la vigilància a peu per les zones més concorregudes de la ciutat amb l’objectiu de minimitzar els furts, el tipus de fets delictius més habituals que poden afectar tant comerços com persones que estiguin comprant. Els lladres generen o aprofiten descuits per sostreure productes d’establiments o carteres, mòbils
i altres compres a clients de comerços.

Dispositiu Grèvol

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra va engegar el passat 12 de desembre, i fins al 15 de gener, un dispositiu policial arreu del territori català per prevenir fets delictius i garantir la seguretat de la ciutadania i el teixit empresarial, així com una mobilitat segura durant les festes nadalenques.

El Programa Operatiu Estacional de Seguretat Grèvol potencia les tasques pròpies de policia de proximitat, amb dues línies prioritàries de treball: informativa i preventiva. D’una banda, es promou una campanya informativa adreçada a comerciants i a la ciutadania per divulgar consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals: robatoris i furts. Així, ja s’estan facilitant a comerciants i ciutadania recomanacions perquè puguin gaudir d’unes compres segures. Les accions de tipus preventiu van acompanyades d’un increment del patrullatge a peu en eixos comercials d’arreu del territori amb patrulles mixtes, formades per agents dels Mossos i de les policies locals.

Alhora, es reforcen també les campanyes informatives a l’hora de fer transaccions comercials segures, tant en els establiments com amb les compres en línia.

Aposta per denunciar tots els robatoris que es produeixen.

Els comerços de Gran Centre han penjat recentment rètols als seus aparadors on comuniquen que qualsevol furt o robatori que es produeix en aquell establiment serà denunciat als Mossos.

Els cartells busquen un efecte dissuasiu de cara a possibles lladres.