LA GRAN FIRA AL CARRER A GRANOLLERS! – 4 de març

LA GRAN FIRA AL CARRER A GRANOLLERS! – 4 de març

Aprofita i dona vida al teu comerç/servei a La Gran Fira al Carrer!

 

Siiiii!! El dissabte 4 de març celebrem de nou la Gran Fira al Carrer.

Podrem gaudir de la varietat de productes i serveis que ens brindaran els comerços i serveis de la nostra ciutat i dels ciutadans de Granollers. Tornem a treure l’oferta dels comerços i serveis als carrers de la ciutat, perquè trobis aquells articles que fa tant que busques, o bé li facis un regal a aquella persona tan especial.

La gran oferta comercial de Granollers compta amb esdeveniments comercials durant l’any, la majoria organitzats per les associacions comercials de la ciutat, que treballen per dinamitzar els seus comerços a través de fires i esdeveniments.

La Gran Fira al Carrer, organitzada per l’Associació Gran Centre Granollers, és una jornada on els comerços treuen l’estoc i les empreses ofereixen els seus serveis, a peu de carrer.

Els eixos principals de la ciutat de Granollers s’omplen de carpes que participen en l’activitat. Un esdeveniment dels comerços i les empreses de serveis de Granollers, amb increïbles ofertes i promocions.

Anima’t a participar reservant un espai pel teu comerç.

Estarem al teu costat per tot el que necessitis, anima’t a treure el teu negoci a l’aire lliure!  Ràpid, fes la teva inscripció i reserva ja el teu espai aqui

Omplirem la ciutat de vida i amb més força que mai!

Ara més que mai, compra amb el ❤️