JOCS SPECIAL OLYMPICS GRANOLLERS 2023- DEL 30 DE MARÇ AL 2 D’ABRIL

JOCS SPECIAL OLYMPICS GRANOLLERS 2023- DEL 30 DE MARÇ AL 2 D’ABRIL

 

Jocs Special Olympics Granollers 2023, ara amb més força !

Aquest 2023 del 30 e març al 2 d’abril tindran lloc a Granollers els Jocs Special Olympics. Els organitza la federació ACELL i la Special Olympics Catalunya i col·labora l’Ajuntament de Granollers.

Special Olympics Catalunya té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport, posant el focus en les persones amb discapacitat intel·lectual que practiquen esport a Catalunya i que formen part de la Federació ACELL, treballant per aconseguir una societat inclusiva mitjançant l’esport.

Les dates són, de dijous 30 de març a diumenge 2 d’abrili es duran a terme diferents competicions esportives d’un gran nombre d’esports diferents a més al voltant del esdeveniment es faran diferents activitats com una Fira dels Jocs, un programa de voluntariat i es finalitzaran les olimpíades amb una cursa popular, inclusiva i participativa, oberta a tothom.

La participació és tot un èxit, 903 esportistes catalans més 200 tècnics i tècniques, 180 esportistes i 57 tècnics i tècniques d’11 autonomies espanyoles i 60 esportistes estrangers i 30 tècnics i tècniques de 9 països.

Més info a : https://www.specialolympics.cat/ 

https://federacioacell.org/actes-destacats/

T’HI ESPEREM!