ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE L’ASCENSIÓ 2019

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE L’ASCENSIÓ 2019

Els passats 30-31 de maig i 1 i 2 de juny, Gran Centre Granollers va estar com a expositor a la Fira de l’Ascensió. Ha estat una molt bona experiència, ja que ens ha servit, per poder fer imatge, marca, al mateix temps que hem pogut explicar el projecte a molta gent que encara no el coneixia…

Un espai molt xulo, que va rebre moltes felicitacions per la seva decoració, on contava amb un Baby Chill’out, amb jocs cedits per l’escola d’Inorbis així com contes de l’editorial Alpina, tot rodejat de plantetes cedides pel nostre col·laborador habitual, Vivers Ernest.

Un agraïment més que especial, és mereixen tots els agremiats/des que gràcies a la seva desinteressada col·laboració van contribuir a poder realitzar 94 sortejos (podeu consultar tots els col·laboradors visitant el post anterior a aquest), que van donar molt de joc durant els dies de Fira. Moltes gràcies!.

Destacar que vàrem comptar amb mans innocents de renom durant els sortejos, agremiats i agremiades, Votv, Milnotes, la Llotja del Disseny o fins i tot l’ Enric Brufau director de la Fira de l’Ascensió, que va ser l’encarregat de tancar l’últim sorteig fent una valoració positiva de la Fira.

Com totes les accions i Fires, sempre tenim coses a millorar pel futur, però en voldríem destacar un cop més, la bona acollida i la gran experiència que ha estat per Gran Centre el fet de participar d’un gran esdeveniment de ciutat.