GRAN CENTRE GRANOLLERS A LA FIRA DE L’ASCENSIÓ 2019

GRAN CENTRE GRANOLLERS A LA FIRA DE L’ASCENSIÓ 2019

Horaris Fira de l’Ascensió
Dijous, de 17 a 21 h

Divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 h

Un any més la Fira de l’Ascensió, ja en la 69a edició, s’ofereix com una gran aparador per a empreses de productes i serveis que volen impulsar el seu negoci. Com és habitual, el parc Firal, amb 30.000 m2, acollirà diferents sectors com el motor, el comerç, el turisme i l’oci, la indústria, l’agricultura i la ramaderia, secundats per propostes d’oci familiar com  la 15a. Mostra Gastronòmica i la 13a. Fira Jugar x Jugar. Aquest any la Fira comptarà amb 180 expositors.

La novetat més important dins de la carpa multisectorial és un nou espai dedicat al vi i a l’enoturisme que comptarà amb la presència de diverses DO: Empordà, Alella i las Bodegas Enate de Somontano, a Huesca. Es podran degustar copes de vi, amb tiquets similars als de la Mostra Gastronòmica, i també comprar vi i experiències d’enoturisme. A més trobarem més oferta turística de la mà de la Diputació de Lleida i Top rural, espai web per trobar cases rurals a Catalunya, entre d’altres.
Gran Centre Granollers ha reservat un espai a la Fira de l’Ascensió.Un espai on trobareu tot el comerç representat, lloc per poder relaxar-vos amb els vostres fills i filles i un seguit de sortejos de productes oferts per 46 dels nostres comerços i un total de 91 sortejos per un valor total de més de 2000€ que repartirem entre les butlletes guanyadores que ens hagin omplert, prèvia descàrrega de la nostra APP de Gran Centre disponible per IOS o ANDROID,  visitant l’estand num 65-66 de la Carpa Multisectorial.
T’hi esperem.