Gran Centre i Comerç de Dalt es fusionen en una sola entitat

Gran Centre i Comerç de Dalt es fusionen en una sola entitat

L’objectiu de la unió de les entitats és “treballar en un projecte de ciutat, mantenint la singularitat de cada zona”

Les associacions de comerciants Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt hem acordat fusionar-nos per “sumar, ser més forts i fer més pinya”.

Amb l’objectiu de sumat l’experiència de les dues associacions, els equips tècnics i treballar un projecte de ciutat mantenint la singuralitat de cada zona, així com guanyar visibilitat i representititvitat, reduir despeses i evitar duplicitats en la gestió.

Les dues associacions, que ja treballavem plegades des de l’any passat, representarem uns 250 comerços i serveis de la ciutat de @Granollers. Al febrer de l’any passat, les dues associacions ja vam acordar un full de ruta conjunt i treballar plegades en l’organització de campanyes i activitats. Des d’aleshores, “la suma ha estat molt positiva”, i iniciatives com la incorporació d’un vehicle per fer lliuraments a domicili i el servei d’atenció telefònica personalitzada per atendre els clients ja es van impulsar conjuntament.

Fruit d’aquest acord, s’ha creat una junta compartida gestora per al primer any, que serà més tècnica i tindrà representants i personal tècnic de les dues associacions:

Laura Sabatés (Zebra) en serà la presidenta, i hi haurà tres vicepresidents: Miquel Fernández (Borinot Ros), Ferran Martínez (Jo Brand Comunicació) i Anna Miró (Miró Assessors). El tresorer serà Jacint Vidal (Calçats Nadal), el secretari Isaac Gómez (Zinkers), i els vocals Rafael López (Homoludicus), Meritxell Vinyals (Herbes Salvatges Salut Conscient), Ramon Torrents (Som*), Nora Hortolà (El Jardinet) i Joan Sitjes (Joan Sitjes). També en formaran part la col·laboradora Isabel Martín (Advalorem Advocats), i l’expresidenta Montserrat Caussa com a membre honorífic.

Administrativament parlant, l’entitat mantindrà el nom de Gran Centre Granollers, però les dues associacions mantindran la seva personalitat. Comerç de Dalt mantindrà la seva marca, el logo i les plaques que identifiquen els comerços i serveis associats; així, inicialment conviuran les dues marques.

L’acte de presentació de la nova junta als mitjans ha tingut lloc aquest dimecres dia 12/05 a la Pl. de la Porxada.

Fusió entitats Comerç de Dalt i Gran Centre Granollers