“Gestalt i vida, eines pel canvi”, amb Núria Remus, el proper dijous 18 de novembre

“Gestalt i vida, eines pel canvi”, amb Núria Remus, el proper dijous 18 de novembre


Presentem la #segona sessió del 19è cicle de #conferències El Repte de Ser Persona al mes de novembre✨

Gestalt i vida, eines pel canvi

L’aquí i ara: conrear avui el que vull recollir més endavant.Per a poder prendre decisions encertades en l’Aquí i Ara necessitem claredat per a prendre consciència del que hi ha.

La Gestalt ofereix valuoses eines per a poder caminar cap a la vida, cap al món, amb la confiança que podrem gestionar el que ens va arribant i prenent les millors decisions per al nostre desenvolupament i el nostre benestar.Pot ser que a vegades no ens adonem, o no estiguem prou desperts o connectats, entrant en jocs de repetició i de dolor que ens portin conseqüències nocives.

En aquest cas, la vida sempre ens donarà una altra oportunitat d’aprenentatge. L’aprenentatge és sanació: si aprenc, la meva història canvia.

 

Nuria Remus Conchillo. Directora de Espaipertu Institut. La seva orientació terapèutica és d’origen humanístic on s’inclouen la Teràpia Gestalt, Constel·lacions Familiars, Teràpia Sistèmica, Eneagrama, Registres Akàstics i Regresions entre moltes altres formacions, especialitats i maestries.

www.espaipertu.com

Lloc de la Conferència:  SALA FRANCESC TARAFA (Carrer de Corró, 47 de Granollers)

Hora:  20:30h

👉 Aforament de 160 persones

📆 Us animem a tots i totes a participar-hi el pròxim Dijous 18 de #novembre a les 20:30 h del vespre ⚠️ A la Sala Tarafa, C/ Corró, 47 📍 I també pel canal Instagram Live de #GranCentreGranollers 👈