Com fer que el cor condueixi el cervell: Coherència cardíaca, 20 de gener

Com fer que el cor condueixi el cervell: Coherència cardíaca, 20 de gener

Com fer que el cor condueixi el cervell: COHERÈNCIA CARDÍACA

Un entorn complicat i els nostres pensaments recurrents generen situacions, dominades per cervell, que activen un cicle pensament-emoció-acció-reacció que perjudica el nostre cor i, en conseqüència, tot el nostre organisme. Hi ha moltes evidències científiques que aquesta situació, quan es perllonga, provoca malalties físiques i mentals. La pandèmia, a més, ha intensificat, generalitzat i cronificat aquest problema.

Què passaria si fóssim capaços de fer que el nostre cor fos el vehicle que condueix el cervell i que regula els nostres pensaments recurrents? Sabeu que el cor té 40.000 neutines (una mena de neurones específiques del cor) i que emet el camp electromagnètic més potent del cos? Sabeu que el 80% de la informació va del cor al cervell i només el 20% del cervell al cor?

Darrera aquestes evidències hi ha la coherència cardíaca i els seus beneficiosos efectes sobre la Salut, en majúscules, tant física com mental.

 

Guillem Diaz Falo

Facilitador, Formador, Escriptor, Màster en Neuroeducació Avançada

Autor del llibre “Enfocada-Mente: 7 Neuro-herramientas para enfocar tu Mente”

Economista, ex-consultor, ex-especialista en urbanisme comercial, ex-professor de Macroeconomia a ESADE i a la Facultat d’Econòmiques de la Universitat Autònoma de Barcelona

www.axisvalores.com

Lloc de la Conferència:  SALA FRANCESC TARAFA (Carrer de Corró, 47 de Granollers)

Hora:  20:30h

👉 Aforament de 160 persones

📆 Us animem a tots i totes a participar-hi el pròxim Dijous 20 de #gener a les 20:30 h del vespre ⚠️ A la Sala Tarafa, C/ Corró, 47 📍 I també pel canal Instagram Live de #GranCentreGranollers 👈