CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2020 – FUNDACIÓ I ASSOCIACIÓ APADIS

CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2020 – FUNDACIÓ I ASSOCIACIÓ APADIS

ACTE PRESENTACIÓ CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2020

Gran Centre Granollers i l’Obra Social “la Caixa” s’uneixen a la Fundació i Associació Apadis, amb la “re-invenció del Gato Verde i a aconseguir beques per la formació de persones amb discapacitat”

Avui dimecres dia 9/12 a les 9:30 del matí, ha tingut lloc l’acte de Presentació de la Campanya Solidària 2020 en favor de la Fundació i Associació Apadis, amb el suport de Obra Social “la Caixa” i el segell de qualitat de Gran Centre Granollers.

L’acte ha tingut lloc a les oficines de Gran Centre al c. Lleó.

“Normalment per aquestes dates donàvem el tret de sortida a la campanya de Nadal de l’associació i a la presentació de la campanya solidària, amb un acte al carrer. Aquest any ho fem en petit format, de nou al nostre local, i amb mascareta i distància, per les circumstàncies, però amb la mateixa il·lusió que sempre. Ara més que mai a Granollers i comarca necessitem el vostre suport amb el comerç local, que sempre reverteix en projectes solidaris com el que avui us presentem.” – ha explicat Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers.

“L’obra social de la Caixa, com cada any, aposta per col·laborar amb els comerços de proximitat i amb Gran Centre per fer possible el projecte d’Apadis i per estar al costat del petit comerç i al petit negoci en aquests moments de situació difícil” – ha explicat el Sr. Àlex Aurell, Director Business de Granollers (oficina Caixabank c. Sant Jaume).

“Donem les gràcies infinites pel vostre ajut amb aquest projecte i per que ens ajudeu a poder continuar i fins i tot a reinventar-nos, per què fins que es pugui tornar a omplir el restaurant Gato Verde al Teatre Auditori, passarà temps i amb aquest projecte podrem comprar un vehicle per poder portar menjar a la gent gran i per què la cuina del Gato no pari. Això voldrà dir que se seguirà treballant i que el projecte de l’associació es seguirà portant endavant. La segona fase que creiem que serà força interessant amb Gran Centre és que vam proposar poder vendre uns talonaris solidaris a les botigues, i això ens ajudarà a pagar beques. Ens trobem amb molts ususaris que tenen molts problemes per poder pagar, la situació de les famílies s’han agreujat encara més i per tant el programa “beques” farà que nois com l’Antonio, (present a la roda de premsa), puguin continuar amb la formació per què, al final, la igualtat de drets i oportunitats ha de ser l’objectiu pel que es treballa a Apadis” – Ha explicat Imma Navarro, directora de la Fundació i Associació Apadis.

Us deixem el vídeo de la presentació a: https://youtu.be/7Gh5R8j08N0

 

CAMPANYA NADAL GRAN CENTRE GRANOLLERS

Amb el fil de la campanya solidària, i a l’espera de les restriccions Covid, no us podem agendar què passarà amb la campanya de Nadal a nivell d’activitats, però sí us avancem que el comerç local està preparat i us hi esperem amb:

TRUCA, DEMANA, T’HO PORTEM, Tant si pots venir a fer les teves compres a les botigues físicament, com si vols demanar per telèfon els teus productes, els comerços estem preparats!

Truca a la teva botiga de confiança, demana el que necessites i t’ho portem a casa! No vagis carregat amb els regals aquestes festes… podeu venir a fer les vostres compres o demanar-ho per telèfon i us les portem a casa!! Més informació al Whatsapp 619.36.00.68

SERVEI DE PAQUETERIA A GRAN CENTRE, Aquest any posem a la teva disposició al local de Gran Centre un espai on podràs embolicar els teus regals i/o poder deixar-los per no anar tant carregat! Properament us informarem amb més detall del servei i dels horaris.

-MÉSQUEPARAULES, El comerç passa a l’acció fent costat a la restauració. Comprant als establiments associats, us oferiran un val per una degustació de vi que es podrà bescanviar als restaurants associats:

CASA FONDA EUROPA – EL CELLER DE JABUGO – EL TRULL – LA VERMUTECA – LES ARCADES – MON IBERIC – MONTAGÚ GRANOLLERS – OS GALLEGOS – OSTRYA CELLER DEL FERRER – RESTAURANT EL MIRALLET – RESTAURANT EL NAGUABO – RESTAURANT LA GAMBA – XAVISAN ENTREPANS

Aquesta campanya ha estat gràcies a la col·laboració del celler Més Que Paraules https://vinossinetiquetas.com/wp-content/uploads/Fitxes_VinosSinEtiquetas_2019_MesQueParaules.pdf

SORTEIG DE 3.000€, sí, aquest any es mereixia tenir un gran premi i també volem agrair la confiança als nostres clients de Granollers i Comarca, amb aquest sorteig. Els establiments associats tindran uns vals numerats, que s’entregaran per compra. El sorteig tindrà lloc el dia 5  de gener de 2021.

 

SPOT DE NADAL, Estem molt contents d’anunciar-vos que aquest #Nadal comptarem amb la companyia de l’Antonia, la seva família i la #Ganxeta per aquestes festes 🎄❄️


Ja està pensant en el dinar de Nadal, però se li han oblidat els #canelons! 🍽️ Sort que hi ha el Servei Truca, Demana, T’ho portem 🚚✨ I en un tres i no res li han solucionat!

Recorda‼️ Aquest Nadal compra al #ComerçLocal 📍 Com farà l’Antonia aquests dies per Granollers 🛍️💕

Ara més que mai, compra amb el ❤️

https://www.instagram.com/p/CI5c1MWgR2u/