3a EDICIÓ DELS PREMIS GRAN CENTRE – EDUCEM GRANOLLERS

3a EDICIÓ DELS PREMIS GRAN CENTRE – EDUCEM GRANOLLERS

3a EDICIÓ DELS PREMIS GRAN CENTRE – EDUCEM GRANOLLERS

El passat divendres dia 17 de juliol, Gran Centre va realitzar l’entrega de premis GRAN CENTRE 2019-20 als alumnes del CFGM en Gestió Administrativa d’EDUCEM.

Aquests premis pretenen apropar el comerç de proximitat als estudiants de Formació Professional mitjançant casos provinents del món real, que els estudiants han de desenvolupar al llarg de tot el curs com projecte final de Cicle.

El tema proposat ha estat la “Campanya Publicitària de Nadal 2020 a GRAN CENTRE”: els estudiants han dissenyat propostes de publicitat per atraure el públic jove a GRAN CENTRE per la campanya de Nadal. Amb aquesta finalitat, es varen realitzar enquestes, entrevistes en profunditat i un estudi de mercat amb un treball de camp, valorant la competència, els sectors, els consumidors i la tipologia de comerços des de diferents visions.

La campanya guanyadora per l’originalitat de les seves propostes i el nivell de treball ha estat LIGTHFEST: “Viu un viatge per mitjà de la llum” presentada pels alumnes Tarikú Salvadó, Laia Sopena, Yuly Quispe, Berta Gutiérrez, Karla Blancafort i Paula Ruiz.

Els premiats han rebut un obsequi de mans de la Laura Sabatés (presidenta de Gran Centre) i Mercè Comas (Directora d’Educem) que consisteix en una targeta regal per bescanviar als establiments associats.

A més dels premis, GRAN CENTRE ha ofert als estudiants la possibilitat d’incorporar-se als equips que desenvoluparan algunes d’aquestes iniciatives i iniciar d’aquesta forma el seu camí professional, cosa que des d’ EDUCEM valoren com el veritable premi de l’activitat!

Gràcies, EDUCEM!!! Gràcies, professors!!! I felicitats als guanyadors/res com als participants per la bona feina!!