30/4 a les 20 h al canal live de Instagram de Gran Centre comencen les #coferencieselrepte3punt0 amb Xavier Guix

30/4 a les 20 h al canal live de Instagram de Gran Centre comencen les #coferencieselrepte3punt0 amb Xavier Guix

Tal i com anunciàvem ara fa un dies, les Conferències del repte de ser persona avui, agafaven un nou camí arran de la situació actual en la que vivim… Ens en anem al núvol, concretament a Instagram live, canal pel que viureu en directe la conferència del nostre primer conferenciant a la red, posteriorment la trobaràs a IGTV per gaudir-la tantes vegades com vulguis.

El nostre primer conferenciant 3.0 serà en Xavier Guix, que sota el nom de La Vida Parla...

Sovint ens referim a la vida com si existissin mecanismes invisible que mouen els fils del què vivim. Ho expressem amb frases com: “això vol dir que la vida et demana alguna cosa” o “ la vida m’ho ha posat al davant perquè ho aprengui”.

Tenim la sensació que la vida ens parla de forma subtil o dramàtica i vol ser escoltada. Però, la vida ens parla? L’escoltem? Com ens parla? Com entendre els seus significats?. Aquesta
conferència se centra en com ens relacionem amb allò que vivim.

 

Sobre en Xavier Guix :

Psicòleg General Sanitari (adscrit al Col·legi de psicòlegs de Catalunya), Director de GUIXADES Comunicacions SL., Director d’ESPAI SINÀPTIC, grup de recerca i formació en l’auto-coneixement.

Formador en Habilitats Directives, Comunicació,  Trainer’s, motivació i treball en equip. Col·laborador a  EADA (escola d’alta direcció d’empreses), Formador en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit

Formador en el Màster de “Desarrollo personal y liderazgo” i d’Educació Emocional de la UB. Col·laborador als mitjans de comunicació i revistes especialitzades en temes psicològics. Conferenciant internacional.

Autor dels llibres: “Ni m’explico, ni m’entens” Els laberints de la comunicació, “Si no ho crec, no ho veig”, “Mentre em miren”, “Descontrólate”, “Amb tu però sense tu”, “El sentit de la vida o la vida sentida”, “Pensar no és gratis”, “Atreveix-te a dir no”, “T’estimo tant”, “Jefes”, “Voler voler és poder”, “Malviure d’il·lusions” i “¿Por qué dios creó las moscas?”

Consulta la seva web: www.espaisinaptic.com/qui-som/xavier-guix-2