#PARAULESALMUR3PUNT0

#PARAULESALMUR3PUNT0

#GranCentre3punt0 arranca fort, una nova manera de comunicar, de fer, de vetllat pels nostres associats. Gran Centre Granollers és Ciutat, Cultura, Comerç i Solidaritat… i ara anem un pas més endavant, entren directament al 3.0 i no entrem sols, no…hi entrem també amb Comerç de Dalt agafats de la mà.

Les #paraulesalmur3punt0 és la primera de les activitats que promourem conjuntament a les xarxes socials de cara a donar veu i visibilitat als nostres associats compartint una sèrie de frases motivadores, engrescadores i positives proposades per alguns del nostres estimats ponents de les Conferències del repte de ser persona avui.

Xavier Guix amb: “no hi ha major certesa que la incertesa”.

Anna Jarque amb: “Només tindràs allò que deixis anar. El que no deixis et tindrà a tu”.

Xavier Plana amb: Mira com mires i veuràs que veus”.

Cristina Milian amb: “Quan bufen vents de canvi, alguns aixequen murs i altres construeixen Molins”.

Monia Presta amb : “Conócete a ti mismo”.

Swami Satyananda Saraswati amb “Cada vegada que mirem als ulls d’algú, tenim la divinitat de la consciència que està en tot i en tots.”.

Aquestes són algunes de les frases que trobaràs als stories i murs d’Instagram i Faceebok dels nostres associats i de Gran Centre fins al próxim 4/5/2020. Desitgem siguin inspiradores, les gaudim i ens ajudin a ser forts i seguir endavant. #paraulesalmur3punt0.