17è cicle de conferències Més enllà del repte de ser persona “La Sexualitat en la (B)Vellesa” amb Monia Presta

17è cicle de conferències Més enllà del repte de ser persona “La Sexualitat en la (B)Vellesa” amb Monia Presta

Comença el 17è Cicle de Conferències Més enllà del repte de ser persones amb Monia Presta i la seva proposta “La Sexualitat en la Vellesa”.

La primera Conferència tindrà lloc el proper dijous dia 24/10/2019 a les 20:30 h a la Sala Tarafa de granollers.

Aquesta conferència s’adreça a homes, dones i parelles que volen enriquir i diversificar la seva vida sexual a partir dels 50 anys i a la tercera edat. Encara que hi hagi canvis fisiològics, es poden enfrontar amb consciència, superant tabús i falses creences i gaudir de la  sexualitat de manera satisfactòria. En aquesta conferència es donen eines i coneixements que poden ser útils per què el sexe ens acompanya tota la vida i tenir-ne del bo n’augmenta la qualitat.

Monia Presta

Psicòloga clínica, Creadora de la Teràpia Integradora Estratègica, Experta en Sexologia i Teràpia de parella.  Escriptora del llibre “Apláudete a ti mismo” (Ed. Planeta). Amb  més de 14 anys d’experiència ha ajudat milers de persones a enfortir l’autoestima, estimar-se, superar els problemes personals, sexuals, de parella i ser feliços a les seves vides.

Es dedica a  divulgar la Psicologia i el Creixement personal en mitjans de comunicació  (Ràdio, TV i Diaris Nacionals).

Col·labora habitualment com a  experta en el programa “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio. Pots consultar-la al “Consultori Sexològic i de parella de la Monia Presta” al programa “Complementàries” de Radio Nacional España Ràdio 4. És redactora i presentadora del programa TV “Dra. Amor y Psique”, un programa sobre psicologia, salut, amor, sexualitat i benestar personal en LiveDinnerTV. TV online internacional.

 

Coneix-la a: Facebook: https://www.facebook.com/monia.presta.7 i a Instagram: @moniapresta