16è cicle de conferències Més enllà del repte de ser persona “LES CLAUS DE L’AUTO CONEIXEMENT” amb Xavier Guix

16è cicle de conferències Més enllà del repte de ser persona “LES CLAUS DE L’AUTO CONEIXEMENT” amb Xavier Guix

El proper dia 23/5/2019 a les 20:20h a la Sala Tarafa de Granollers.

Cada cop hi ha més persones que entenen la importància de seguir un camí d’auto coneixement.

Però, quines són les seves claus, en què consisteix, hi ha un sol camí? Molts? Així com hi ha el risc de caure en el materialisme espiritual, també s’esdevé l’oportunitat que la nostra vida s’encamini cap a la seva plenitud.

Xavier Guix

Psicòleg General Sanitari (adscrit al Col·legi de psicòlegs de Catalunya), Director de GUIXADES Comunicacions SL., Director d’ESPAI SINÀPTIC, grup de recerca i formació en l’auto-coneixement.

Formador en Habilitats Directives, Comunicació,  Trainer’s, motivació i treball en equip. Col·laborador a  EADA (escola d’alta direcció d’empreses), Formador en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit

Formador en el Màster de “Desarrollo personal y liderazgo” i d’Educació Emocional de la UB. Col·laborador als mitjans de comunicació i revistes especialitzades en temes psicològics. Conferenciant internacional.

Autor dels llibres: “Ni m’explico, ni m’entens” Els laberints de la comunicació, “Si no ho crec, no ho veig”, “Mentre em miren”, “Descontrólate”, “Amb tu però sense tu”, “El sentit de la vida o la vida sentida”, “Pensar no és gratis”, “Atreveix-te a dir no”, “T’estimo tant”, “Jefes”, “Voler voler és poder”, “Malviure d’il·lusions” i “¿Por qué dios creó las moscas?”

Coneix-lo a: www.espaisinaptic.com/qui-som/xavier-guix-2