GRAN CENTRE visita LA ROCA VILLAGE amb PIMEC Comerç!

GRAN CENTRE visita LA ROCA VILLAGE amb PIMEC Comerç!

LA ROCA VILLAGE amb PIMEC COMERÇ


El passat Dilluns, 2 de Juliol, assistirem a la presentació de l’estratègia de La Roca Village “Hospitality & Guest -Experience: Para ser un destino de compras sea atractivo”– exposició a càrrec del Sr. Alex González Pozo, Director de Hospitality y Guest Experience.


Value Retail es va fundar l’any 1992, empresa creadora i gestora de The Bicester Village Shopping Collection. Un concepte únic d’empresa especialitzada en compres outlet de luxe,  operadora dels Villages de The Bicester Village Shopping Collection. Els villages estan composat d’unes 1.000 boutiques outlet de les marques de moda amb “estil de vida” capdavanteres al món, com el cas de La Roca Village, i ofereixen una experiència incomparable per a compradors/es exigents de tota Europa.

Els 9 Villages se situen prop d’algunes de les ciutats preferides d’Europa, destinacions turístiques per dret propi; essent La Roca Village un dels Villages de la Col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection de Value Retail. Els Villages s’han convertit en sinònim de marques de luxe, amb encantadors emplaçaments a l’aire lliure, un servei acollidor i superior, un calendari de famosos esdeveniments i, en particular, amb uns preus excepcionals. Les marques capdavanteres a nivell mundial ofereixen descomptes de fins al 60%, i de vegades amb descomptes superiors, sobre el preu de venda recomanat, durant tot l’any.

El pla estratègic per assolir l’objectiu de venda es focalitza en l’hospitalitat, percepció que es correspon amb un nivell de despesa elevada. Cada Village està inspirat en el territori i en cada un es treballa un sistema organitzacional basat en: la propietat, les compres i l’experiència; per ser: “Tourism shopping destination

Una experiència treballada des de l’Hospitalitat pel: servei a les botigues, atenció i recepció, no estressar els compradors, espai amb poca afluència de públic, procurar poc temps d’espera i donar un punt de factor sorpresa. Dins d’un entorn agradable, segur, amb un servei d’acollida, senyalització, informació i acompanyament, gestió de resolució d’incidències, adaptació al idioma i la cultura del client, neteja, transport, accessibilitat i connectivitat.

L’hospitalitat exigeix unes pràctiques rigoroses de qualitat dins d’un model organitzacional exigent per esdevenir més atractius que la resta d’opcions i convertir-se en l’elecció dels clients, per: servei, atenció, productes, compliment de les expectatives, satisfacció, eficiència, lleialtat, confiança, valors i compromís amb el client/consumidor.

Un sistema organitzatiu que ofereix: una amplia gamma d’ofertes, una correcta posició del “pricing for value” i una ordenació soci-corporativa que permet captar els clients PREMIUM al seu espai amb el treball del marketing experencial, mostrant personalitat pròpia al servei del sector turístic i oferint un entorn d’oci als consumidors que els fa ser els destí de compres amb un model de negoci basant el visual merchandising a tots els aspectes, com a cada comerç que en forma part.