SORTEIG DE NADAL 2017 & EMAGINA

SORTEIG DE NADAL 2017 & EMAGINA

SORTEIG NADAL 2017

emagina-web-ok

Aquest nadal 2017, Gran Centre Granollers ha sortejat

2 terminals mòbils HUAWEI P8 LITE per cortesia d’EMAGINA

sorteig_nadal_grancentr_granollers_emagina_1

La marca comercial de l’empresa E-Phos Digital SLU, pertanyent al Grup Estabanell, creada l’any 2015 amb seu a Granollers. Ephos neix, de la mà del Grup Estabanell, amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci mitjançant el desplegament d’una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació sobre la qual prestar serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del grup.

Amb emagina, entraràs en un món nou ple de possibilitats on succeeixen coses extraordinàries. Una experiència on es combina el millor servei de fibra òptica, mòbil i TV amb la flexibilitat i la personalització. Són d’aquí, com tu, però ens hem emaginat un servei diferent, millor, d’un altre planeta, on la proximitat i la flexibilitat són reals. On tu ets el protagonista, i com a tal, podràs adaptar el teu servei en qualsevol moment de forma fàcil i àgil a les teves necessitats.

La qualitat, la proximitat i l’eficiència són, per ells, essencials per oferir un bon servei. S’han acabat els processos lents i complicats; emagina et dona la benvinguda. Són d’aquí, com tu!


Han estat + 10.000 butlletes recollides als comerços i empreses de serveis de l’associació, i els premiats han estat:

JORDI CODINA de Bigues i Riells

ROGER MILÀ de Martorelles