PILAR MUNTAN | SOM EL QUE COMUNIQUEM: EINES DE COMUNICACIÓ CONSCIENT

PILAR MUNTAN | SOM EL QUE COMUNIQUEM: EINES DE COMUNICACIÓ CONSCIENT

 SOM EL QUE COMUNIQUEM: EINES DE COMUNICACIÓ CONSCIENT

 

90 persones van assistir el passat dimecres, 21 de març, a la xerrada de la coach PILAR MUNTAN a la Sala Tarafa de Granollers.

 

La Pilar va iniciar la conferència fent una introducció sobre què és la PNL i les pressuposicions, per dir-nos que: NO PODEM NO COMUNICAR

Seguidament, va convidar als assistents a fer un breu test d’identificació del PERFIL CONDUCTUAL. Va explicar el 4 perfils de persona: determinants, controladors, impulsors o serens; i, en base als resultats obtinguts, poguérem veure’ns reflectits segons la motivació i els punts forts/febles de cada un/a.

Va continuar la conferència explicant els elements de comunicació, ens va comentar que aquests elements es distribuïren en: 55% en llenguatge corporal, un 38% en to de veu i el 7% en paraules.

I ens va donar consells i patrons lingüístics per millorar la comunicació verbal i no verbal, aportant exemples dels estils comunicatius per identificar la personalitat dels interlocutors (agressiu, passiu o assertiu), eines per resoldre el RAPPORT de comunicació segons les característiques de conducta del interlocutor i com s’hauria d’interactuar amb els diferents perfils: introvertit, dominant, reservat i sensible.

En conclusió:

– Naixem i morim amb el caràcter que ens ve donat genèticament. Podem potenciar els nostres punts forts i millorar els nostres punts febles.

– Si coneixem el perfil dels altres podem ser capaços d’adaptar la nostra comunicació per tenir relacions interpersonals més riques i saludables.

– El fet de coneix-se’ns millor, ens permet adaptar-nos i cuidar-nos més!Coneix-la a: www.pilarmuntan.com