RODA DE PREMSA – OPEN NIGHT GRANOLLERS 2017

RODA DE PREMSA – OPEN NIGHT GRANOLLERS 2017

Arriba la 6ª edició de l’OPEN NIGHT i estrenem format! El proper 31 de març obrim les portes de la ciutat a la comarca i a tot el públic del territori català! Mostrarem a tothom que GRANOLLERS BATEGA + que mai!

Farem que la ciutat es transformi durant una nit. Tot això és possible gràcies al mecenatge dels associats, botigues i empreses de serveis, més tots els establiments, gremis, entitats i institucions que creuen en el projecte. Un ampli col·lectiu que amb enginy i il·lusió uneixen esforços per rebre al públic i mostrar el millor de nosaltres!

Una JORNADA DE PORTES OBERTES de 20 a 00h, on tots som protagonistes i amfitrions.

L’EXCEL·LÈNCIA, la QUALITAT, el TALENT, el SERVEI, el TRACTE, la PROXIMITAT, la TRADICIÓ, la COLLITA PRÒPIA, la SINGULARITAT… són els valors que ens diferencien i ens caracteritzen. VALORS que ens enorgulleix compartir amb empreses de renom com CAVA TORELLÓ, que enguany ens acompanya i apadrina en aquesta 6a edició.

Una temàtica: la MÚSICA, i tot el que lʼenvolta, que ens sorprendrà pels carrers i places de la ciutat. Un esdeveniment únic de tots i per tots, que neix i es fa des del COR, perquè compartim VALORS, estimem els VINCLES i busquem SINÈRGIES.