Gran Centre Granollers es certifica com a PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA del Vallés Oriental

Gran Centre Granollers es certifica com a PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA del Vallés Oriental

XARXA DEL VALLÈS ORIENTAL

Punt-d'informació-turística-MED

La xarxa dels Punts d’informació Turística del Vallès Oriental compta per aquest 2018 amb 6 establiments + de naturalesa diversa que des de principis d’any s’han afegit a la xarxa ja existent de 17 empreses i entitats que van començar aquesta tasca al 2015.

El programa de Punts d’Informació Turística que gestiona el Consell Comarcal té com a objectiu principal dotar d’un mínim d’eines a aquells establiments i entitats (públiques o privades) que estiguin interessats en fer de prescriptors del turisme a la comarca i esdevinguin així, punts d’informació complementaris a les Oficines d’Informació Turística desplegades pel territori en cobrir aquells horaris i zones que no ho fan les oficines.

Una part important del programa és la formació en clau de turisme per tal que la informació turística que facilitin als visitants sigui de qualitat i posi en valor el territori.

Els temes tractats estan relacionats amb l’atenció al client, els recursos turístics de la comarca, la pàgina web de Turisme Vallès: www.turismevalles.com, la creació i comercialització de productes i paquets turístics, entre d’altres. Aquesta formació es complementa també anualment amb una descoberta de l’entorn.

Els establiments i entitats adherits han de renovar cada any aquest distintiu per poder continuar formant part de la xarxa, doncs es tracta d’una formació continuada. Els beneficis que pretén aconseguir aquest programa són: consolidar la imatge de destinació cohesionada i estructurada, enfocada a la satisfacció del client, millorar el posicionament de la destinació, augmentar la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta turística, incrementar la implicació dels sectors econòmics en els objectius de la destinació, generar un major coneixement entre empreses i serveis turístics i generar sinèrgies en altres projectes, des de la creació de productes combinats i altres col·laboracions empresarials.

Els darrers establiments i entitats que s’han adherit a la xarxa i que han rebut el distintiu en el marc de la Jornada de Turisme Vallès són:

> Associació de comerciants Gran Centre de Granollers

> Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells

> Llibreria Espai 31 de Cardedeu

> Merceria –Papereria Can Ferrer de Santa Eulàlia de Ronçana

> Ostrya – Celler del Ferrer de Granollers

> Punt d’informació juvenil PICA de l’Ametlla del Vallès.

El programa dels Punts d’informació Turística, està impulsat per la Diputació de Barcelona arreu de la província.